Ändrad den Tis, 20 aug. vid 3:02 E.M.

Programvarurelease 5.4

Releaseinformation:

5.4.4.

Förbättringar relaterade till FCR-D.

5.4.3.

Förbättringar av ESO mjukvara.

5.4.2.

Förbättringar av SSO mjukvara.

5.4.1.

Förbättringar av ESO mjukvara.

5.4

Elbilsladdning

• Förbättrad integration mot Charge Amps HALO
  • Uppdaterad integration mot ny mjukvaruversion från CTEK.

Energy Storage Optimizers (ESO:er)

Mjukvara för ESO:er uppdaterad.

• Förbättrad hantering av låg celltemperatur i batterier
  • Introducerat SoC-baserade underhåll
    • När SoC går mer än 1 % under lägsta SoC-gränsen kommer batteriet att laddas till 1 % över SoC-gränsen under den följande nattliga underhåll.
    • När SoC går under 3 % kommer batteriet att laddas till 20 %.
  • Tillämpat hårda SoC-gränser för batterier för att säkerställa säker drift av batterierna
    • Systemet kommer intelängre att acceptera SoC-gräns som sätts under 5 % i EnergyCloud. En lägre SoC-gräns kommer att skrivas över i ESO:n och sätts som 5 %.
  • Regelbunden automatisk batteriunderhållsfunktion introducerad. Läs mer här.