Ändrad den Tis, 20 aug. vid 3:23 E.M.

Programvarurelease 5.3

Releaseinformation:

5.3.9

Förbättringar gällande publicering av information och data för OCPP EV laddning till EnergyCloud.

5.3.8

Förbättringar av EnergyHub-mjukvara, SSO-mjukvara och ESO-mjukvara.

5.3.7

Förbättringar relaterat till PLC-noder och uppdateringsprocess.

5.3.4

Migration av lagring av dataloggar från lokal lagring på SD-kort i EnergyHub till lagring i EnergyCloud.

5.3.3

Förbättringar och interna buggfixar relaterat till SSO, ESO så väl som mätning och kommunikation,

5.3

Hela EnergyHub-systemet

• Allmänna förbättringar och buggfixar
  • Allmänna förbättringar och fixar för EnergyHub-systemets driftsinställningar. Specifikt kopplat till problem med egenkonsumtion och peak-shaving-lägen.

Mätning och kommunikation

• Förbättrad och mer robust energimätning.
    • EnergyHub-systemet i allmänhet är nu vara mer tillförlitligt när det gäller mätning och insamling av energidata som visas för kunden i vår portal EnergyCloud.
    • Tillagd gräns för energiräknare från solsträngsoptimerare för att undvika negativ påverkan av visualiseringen i energivyn.
  • Förbättrad och mer robust skrivning av energiräknare till EnergyHub-enhetens minne
  • Förbättrad intern kommunikation mellan EnergyHub-styrenheten och EnergyHub-displayen vilket ökar systemets robusthet och även minskar risken för korruption av energiräknarens data.